Asiakkaiden kokemuksia Kiinteistökeitaan palvelusta

 

 

OULUNSALO

Hyvin meni - ei mitään moitteita. Suosittelen ja tulen tarvittaessa käyttämään palveluitanne jatkossakin. Ystävä suositteli meille Kiinteistökeidasta, olitte myynyt heidän asunnon hetkeä aiemmin.

Anne Karvonen, Kempele

 

Talon myyntihän Kiinteistökeitaan osalta sujui vaikka kuinka mainiosti, tosin jouduimme uuden rakennusurakan painaessa päälle tyytymään aika vaatimattomaan hintaan. Mutta sehän ei ole välittäjän syy. Halusimme Kiinteistökeitaan välittäjäksemme siksi, että se toimii Oulunsalossa. Kiinteistökeitaan toiminta oli kaikilta osin korrektia ja asianmukaista, olemme palveluun tyytyväisiä.

Helena ja Harri Laaksonen

 

Valitsimme Kiinteistökeitaan, koska se oli meille entuudestaan tuttu. Kiinteistökeidas myi meille asunnon, jota olimme nyt edelleen myymässä. Pidimme heidän myyntityylistä ja siksi oli luonteva valinta. Asunnon arviointi ja myyntiin laitto sujui vaivattomasti. Esittelyjen jälkeen saimme aina pikaisesti raportin esittelyn tuloksesta. Kaupanteko tilaisuuteen oli varattu hyvin aikaa ja kaikki tarvittavat paperit olivat valmiina. Olemme erittäin tyytyväisiä Kiinteistökeitaan toimintaan.

Sari ja Jani Mertala

 

Hommahan meni kaikin puolin hyvin, valittiin teidät koska ajateltiin, että teillä on enempi paikallistuntemusta kuin Oulun firmoilla. Toisekseen oltiin aiemmin tekemisissä Rikun sukulaisen kanssa ja siitä jäi Kimpimäen nimi mieleen. Kaupat tuli nopeasti ja oltiin tyytyväisiä.
Mukavaa jatkoa ja hyviä kauppoja!

Ville & Tiina, Tyrnävä

 

Päätimme valita Kiinteistökeitaan myymään kotiamme, koska kohde jonka halusimme ostaa oli myös heillä välityksessä. Asuntomme tultua myyntiin asiat eteni nopeasti ja hyvin. Asuntomme myytiin periaatteessa ensimmäisen näytön jälkeen.
Kaikki asiat sujuivat hyvin. Asuntomme myynti ja uuden ostaminen hoidettiin saman päivän aikana. Nyt asumme Salonpäässä uudessa kodissamme ja olemme asuntoomme todella tyytyväisiä. Kiitos Kiinteistökeitaalle : )

Suvi Holappa

 

Valitsimme Kiinteistökeitaan välittäjäksi, koska samaan aikaan ostimme teidän kauttanne myös asunnon. Vertasimme hintoja kilpailijaan ja totesimme että kiinteistökeitaan hinta oli kilpailukykyinen. Päädyimme pitämään vain yksityisnäyttöjä ja mielestäni tämä oli oikea ratkaisu. Tällöin liikkeellä oli vain kiinnostuneet henkilöt ja ratkaisu helpotti myös meidän hommaa (siivous ja yms.). Asunnon osto ja myynti onnistui harvinaisen kivuttomasti. Osansa teki varmasti se, että teimme koko prosessin saman välittäjän kanssa. Eli kaiken kaikkiaan prosessi onnistui kiitettävästi.

Virpi & Jani Uutela, Kempele

 

Omakotitalo Niemenranta myynti. Talon myyntiprosessi eteni mielestäni odotuksien mukaan, hinta ja myynti aika vastasi omia odotuksia ja välittäjän arvioita. Talon esittelyjä oli riittävästi, sekä ilmoittelu lehdissä ja netissä sopivan näkyvää. Välittäjän ottamat esittely kuvat kohteesta olivat hyviä. Esittelyjen jälkeen saatiin tieto miten esittely oli sujunut ja milloin se oli päättynyt. Kiinteistökeidas valittiin välittäjäksi koska oli sellainen kuva että kyseisellä yrityksellä on hyvä paikallistuntemus ja oli myynyt useita taloja/asuntoja alueella. Hintakin oli kohtuullinen. Kaiken kaikkiaan jäi positiivinen kuva.

Sami Arnberg, Oulunsalo

 

Myyntiprosessi oli todella nopea ja hektinen. Asunto meni ennen kuin virallisesti ehdittiin edes myyntiin antaa, riitti että Kiinteistökeitaalla oli tieto että tulee myyntiin. Se oli yksi yksityisesittely ja asunto meni. Kiinteistökeidas valittiin siksi, koska se on Oulunsalossa oleva kiinteistövälitys ja näin ollen tuntee paikat hyvin.

Katja Knuutila

 

Palvelunne oli sujuvaa ja joustavaa. Asunnon myyntiaika oli noin 2 kk, joka oli mielestämme nopea. Päädyimme valitsemaan paikallisen myyjän asunnollemme ja olimme kuulleet, että asunnonvälitys olisi sujuvaa. Kiinteistönmyyjän toiminta ja asiointi oli kohteliasta ja asiantuntevaa. Kiitos!

Maarit ja Aarno Tapio

 

Asunnon myyntiprosessi oli kokonaisuudessaan erinomaisesti hoidettu. Olemme ostaneet aiemmin kauttanne asunnon ja tämän vuoksi päätimme antaa myydyn huoneiston myytäväksenne. Palvelu oli erittäin asiantuntevaa ja yhteydenotot olivat riittävät. Välittäjän asenne miellytti meitä. Mikäli teemme jatkossa kauppoja uskomme antavamme välityksen Kiinteistökeitaan hoidettavaksi.

Tuomo Tiitto, Oulunsalo

 

OULAINEN

Elikkä kaupantekohan lähti siitä, kun kävimme katsomassa Kiinteistökeitaan esittelemää taloa. Samalla ilmeni meidän asuntomme mahdollinen myyntiin laitto. Asiat eteni nopeasti ja kohta myymälänne ikkunassa komeili asuntomme myynti-ilmoitus kuvineen. Jokusen päivän kuluttua ensimmäinen ostajaehdokas kävi katsomassa asuntoamme ja kohta välittäjä soittelikin kauppakirjojen tekoon sopivaa ajankohtaa. Elikkä todella nopeaa, hyvää ja ystävällistä palvelua. Kiitos Juhalle!

Riitta ja Ilkka Nevalainen

 

Yhteistyö asuntokaupasssa sujui teidän kanssanne erittäin hienosti. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön. Hoiditte kaikki mitä lupasitte ja olitte luotettavia ja asioista joita kävimme kauppojen aikana läpi pystyimme puhumaan rehellisesti ja luottamuksella.

Anssi, Kaisa ja Kyllikki Putila

 

Hyvin jollei erinomaisesti. Asiansa osaava välittäjä joka osaa hommansa todella hyvin, ei hötkyile ja toimii joka tilanteessa asiallisesti. Hoiti hommansa mallikkaasti ja markkinointikin kohillansa. Suosittelen muillekkin.

Janne Raudaskoski

 

Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten talomme myynti hoidettiin. Myynti-ilmoituksessa olevien kuvien laatu oli hyvä, niihin oli panostettu. Muutenkin tuntui siltä, että talomme myynti oli otettu asiaksi ihan oikeasti. Vaikka kiinnostuneita ei koko ajan ollutkaan, oltiin meihin kuitenkin säännöllisesti yhteydessä.

Anu ja Veikko Haarala

 

Homma toimi juuri niin kuin odotin. Palvelu oli erittäin hyvää ja asiallista. Palkkio oli kohtuullinen ja otettiin myös myyjän tilanne huomioon. Ei voi muuta kuin olla kiitollinen että nykyaikana saa vielä tällaista palvelua. Kaunis kiitos välittäjälle!

Jukka Ilmari Ylikauppila

 

KALAJOKI

Olen tosi tyytyväinen, että tulin valinneeksi Kiinteistökeitaan myymään taloamme. Teillä oli tarpeeksi sopivan väliajoin näyttöjä. Mainonta on onnistunut todella hyvin paikallislehdessä. Mainos on selkeä ja ottaa silmään sekä helppoa luettavaa, ja sen takia otin yhteyttä Kiinteistökeitaalle. Netissä oli esillä tosi hienosti talomme ja josta olen erityisen kiitollinen, on teidän ammattitaitoinen myyjä, joka huomaa tehdä asiakkaalle, mahdolliselle talo- ostajalle, visioita miten voi tiloja käyttää ja muuttaa tarvittaessa. Ja olen tosi tyytyväinen aina palautteeseen näytön jälkeen, ja lopulta kaupan tultua kaikki paperihommat hoituivat vaivattomasti ja ammattitaidolla. Kiitos vielä kerran yhteistyöstä.

Minna

Etsi kohdetta pikahaulla

Yhteystiedot

  • Oulunsalo Kauppakeskus Kapteeni Karhuojantie 2 90460 Oulunsalo
  • Oulainen Keskuskatu 3 86300 Oulainen
  • Kalajoki Kalajoentie 25 85100 Kalajoki
  • Nivala Kalliontie 30 85500 Nivala
  •   

Oulunsalo

Vesa Aitto-oja Vastaava hoitaja, LKV, Kaupanvahvistaja 0400 380748
Yhteydenottopyyntö »

Oulunsalo

Samu Aitto-oja Myyntineuvottelija, KiAt  045 8693 232
Yhteydenottopyyntö »

Oulainen

Juha Saartoala Toimitusjohtaja, LKV, KiAt, Kaupanvahvistaja 040 5630 337
Yhteydenottopyyntö »

Kalajoki

Jarkko Saarnio Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAt, Kaupanvahvistaja 040 8337 962
Yhteydenottopyyntö »

Nivala

Marja-Liisa Alahäivälä Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 040 571 0976
Yhteydenottopyyntö »
 
 

Yhteydenotto

Viesti

Nimi

Sähköposti

Puhelin